Ons aanbod

Heeft u een (onderzoeks)vraag?
Team Strategie & Onderzoek biedt verschillende mogelijkheden om u te helpen met het beantwoorden van uw vragen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden of neem contact met ons op (voor een offerte).

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hoe tevreden zijn uw klanten?

Tevreden klanten komen terug, besteden meer en vertellen hun positieve verhaal door aan anderen.
Wilt u weten hoe u uw aanbod en dienstverlening nog verder kunt verbeteren? Lever ons uw klantenbestand en wij regelen het voor u!

Check uw communicatie uiting

Of u nu een brochure maakt, een advertentie of een mailing, het is is van belang dat de boodschap goed overkomt. Is het duidelijk, spreekt het aan en bereikt het uw doel? Wij leggen het voor aan ons panel en u krijgt concrete handvatten om de uiting te optimaliseren.

Van idee naar uitvoering

U heeft een goed idee voor een nieuw product of dienst. Maar hoe werkt u dat verder uit? Is er interesse voor? Moet u het nog wat aanpassen of kunt u het zo in de markt zetten? En hoe doet u dat dan? Uw doelgroep geeft hun mening, wij vertalen dat in concrete adviezen en u kunt verder.

Een kleine vraag

Ook als u maar één of twee vragen hebt die u graag beantwoord wilt zien door een groter publiek, kunt u bij ons terecht. We koppelen dit dan aan een ander onderzoek. Voordelig, eenvoudig en snel antwoord op uw vraag.

Bezoekersonderzoek

Hoeveel bezoekers komen er nu eigenlijk in uw stad of gebied? Hoe lang verblijven zij, wat doen ze en natuurlijk hoe vinden zij het? Als u dit in kaart hebt, weet u precies waar u op kunt sturen om loopstromen te verbeteren en bezoekers het beter naar hun zin te maken.

Bewonersonderzoek

Welvaart gaat niet meer alleen om economische groei. Als we kijken naar duurzame, brede welvaart zijn betrokken en tevreden bewoners van groot belang. Draagvlak onder de bevolking voor toeristisch beleid helpt bij het maken en uitvoeren van nieuw beleid.

Hulp bij een subsidie aanvraag

Om een subsidie aan te vragen dient u een uitgebreid plan of een businesscase op te leveren. Wij helpen u met het schrijven hiervan, maar ook met het uitdenken van het plan en het zoeken van partners.

Advies over leefstijlvinder

Meer weten over hoe de leefstijlen u kunnen helpen bij productontwikkeling of communicatie? Wij geven u advies, verwijzen u door naar een adviesbureau of regelen een workshop om er écht mee aan de slag te gaan.

Ontwikkeling langetermijnvisie/ herpositionering

Een langetermijnvisie of herpositionering biedt u richting en een stip aan de horizon. Die maakt u  niet op onderbuikgevoel maar na een gedegen situatie analyse. Ook zorgen we voor begeleiding in het proces om het draagvlak te behouden.

Wilt u meer weten of advies ontvangen?

Neem contact met ons op