Online trainingen en workshops

Uw kennis bijspijkeren zonder een hele dag kwijt te zijn aan een workshop? De gratis online trainingen zijn een snelle manier om meer te weten te komen over relevante onderwerpen in de vrijetijdssector in Oost Nederland. Of kom naar één van de workshops!

Ben je klaar voor de Duitse gast?

7 maart start de 15-daagse booster “LEKKER Anders – Duitse marktbewerking” voor toeristische ondernemers.

Deelnemers ontvangen 15 dagen lang dagelijks een korte video van Duitsland-marketingexpert Anouk Ellen Susan. Daarin komen o.a. taal, cultuur, marketing en de customer journey van de Duitse gast aan bod. Anouk geeft inspiratie en praktische tips, waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt.

Deelname aan de booster is gratis voor toeristische ondernemers in Overijssel en Gelderland en wordt mede mogelijk gemaakt door INTERREG Nederland-Duitsland.

Aanmelden kan tot uiterlijk 6 maart via deze link

Online trainingen

Momenteel zijn er verschillende online trainingen die u kunt volgen. Deze worden regelmatig aangevuld met nieuwe relevante trainingen.

Veel succes met de trainingen!

Workshops

Regelmatig organiseren Gastvrij Overijssel, Euregio en MarketingOost weer diverse workshops voor toeristisch-recreatieve ondernemers.

Houd de site in de gaten voor de volgende workshop over circulariteit.

Inspirerende webinars

Denken in oplossingen en mogelijkheden en kennis en inspiratie delen om ons voor te breiden op 1,5 meter samenleving. Niet zelf het wiel uitvinden, maar samen krachten bundelen en vooruit kijken!

 

Andere trainingen

(Online) trainingen op andere websites die relevant zijn voor onze sector kun je hier ook terugvinden.

E-training : Verantwoord alcohol verkopen (KHN en min. VWS)

 

Actuele online trainingen: