Online trainingen en workshops

Uw kennis bijspijkeren zonder een hele dag kwijt te zijn aan een workshop? De gratis online trainingen zijn een snelle manier om meer te weten te komen over relevante onderwerpen in de vrijetijdssector in Oost Nederland. Of kom naar één van de workshops!

Online trainingen

Momenteel zijn er verschillende online trainingen die u kunt volgen. Deze worden regelmatig aangevuld met nieuwe relevante trainingen.

Veel succes met de trainingen!

Workshops

Regelmatig organiseren Gastvrij Overijssel, Euregio en MarketingOost weer diverse workshops voor toeristisch-recreatieve ondernemers.

Binnenkort staat er een workshop over circulariteit op de agenda.

Inspirerende webinars

Denken in oplossingen en mogelijkheden en kennis en inspiratie delen om ons voor te breiden op 1,5 meter samenleving. Niet zelf het wiel uitvinden, maar samen krachten bundelen en vooruit kijken!

 

Actuele online trainingen:

Duitse doelgroepen

In deze cursus maak je aan de hand van vijf personen kennis met verschillende Duitse doelgroepen. Je leert deze zogenaamde persona's beter kennen, waardoor je ook de doelgroep die ze vertegenwoordigen beter leert kennen. Het denken in doelgroepen helpt je bij het benaderen van de markt. Welke doelgroepen zijn interessant voor je, bij welke doelgroep past jouw product of dienst erg goed? Hoe meer inzicht je daarin hebt, hoe gerichter en efficiënter je dat deel van de markt kunt benaderen.