navigatie overslaan

Kansenkaart

De kansenkaart is een interactieve kaart waarmee men beleid kan vormgeven gericht op gebieds- en aanbodontwikkeling. De kansenkaart bestaat uit een kaart met alle beschikbare meta- data die relevant is voor de vrijetijdseconomie op Overijsselniveau.

Wat kan ik met de Kansenkaart?

De kansenkaart beschrijft welke (combinaties van) locaties, marktsegmenten en type bedrijven de komende decennia kansrijk zijn in de regio.

Bekijk de kansenkaart

Heb je aanvullende data dan kun je contact opnemen met MarketingOost.

De kansenkaart zorgt voor eenheid en afstemming tussen alle partijen die strategische keuzes en/of ontwikkeling aanjagen en realiseren, doordat een zelfde vertrekpunt wordt gecreƫerd. Zie hieronder een korte animatie die uitlegt wat men kan met de Kansenkaart.

Voor wie is deze kansenkaart?

  • Voor overheden ter inspiratie voor het ruimtelijk-economisch beleid. Bovendien kunnen zij eruit opmaken hoe zij kunnen bijdragen aan vernieuwing door beleid vorm te geven.
  • De kansenkaart geeft ondernemers inzicht in welk type aanbod succesvol zou kunnen zijn, waardoor zij betere bedrijfskeuzes kunnen maken.
  • Voor andere partijen en organisaties binnen de vrijetijdssector geeft de kansenkaart inzicht en inspiratie om koers te bepalen binnen de integrale visie van de vrijetijdssector.

Advies nodig?

MarketingOost Strategie & Onderzoek ondersteunt en begeleid met het maken van analyses vanuit de Kansenkaart.