navigatie overslaan

Team Strategie & Onderzoek is hét kennisinstituut van Oost Nederland een belangrijke schakel voor de regiomerken, overheden, ondernemers en andere externe opdrachtgevers.

MarketingOost

Wij zijn als Team Strategie & Onderzoek binnen MarketingOost een belangrijke schakel voor de regiomerken, overheden, ondernemers en andere externe opdrachtgevers. We zijn het kennisinstituut op het gebied van regio- en stadsmarketing in Oost Nederland.

Ons team

Wat kunnen we voor u betekenen? Heeft u een (onderzoeks)vraag, of wilt u advies? Team Strategie & Onderzoek biedt verschillende mogelijkheden om u te helpen met het beantwoorden van uw vragen.

Onderzoek & kennis

We verzamelen informatie vanuit ons netwerk en andere bronnen om ondernemers en overheden van relevante kennis te voorzien. Een belangrijk onderdeel vormt de Regiomonitor, waar we de cijfers over de verblijfsrecreatie per regio presenteren.

Gastvrij Overijssel

Gastvrij Overijssel is een netwerkorganisatie waarin overheden, ondernemers brancheorganisaties en onderwijs samenwerken aan de verbetering van de vrijetijdseconomie in Overijssel.

We werken ook nauw samen met diverse andere kennisinstellingen zoals Celth, NBTC-NIPO, Buas en Kenniscentrum Kusttoerisme.