navigatie overslaan

Cultuur- en erfgoedbeleving Leefstijlvinder

  • 2 minuten leestijd

Donderdag 26 januari werd tijdens de online kennissessie de toolkit gepresenteerd van het onderzoek naar Cultuur- en erfgoedbeleving van de Leefstijlvinder.

Bekijk de Leefstijlvinder kennissessie hier terug

De Leefstijlvinder

Je kent de Leefstijlvinder misschien al? Deze segmentatie met zeven verschillende typen recreanten is weer een stap verder doorontwikkeld, met een specifiek onderzoek naar de gewenste cultuur- en erfgoedbeleving voor deze doelgroepen!

Het onderzoek

Het onderzoek, dat online werd uitgevoerd onder 1.500 respondenten, laat zien dat de zeven Leefstijlvinder-doelgroepen verschillende wensen hebben wanneer zij cultuur en erfgoed bezoeken. Wat zijn de verschillen tussen de ideale cultuur- en erfgoebeleving van de diverse doelgroepen? Wat kan je concreet met deze informatie?

Kennissessie

De kennissessie had de volgende onderwerpen en sprekers.

Bekijk de Leefstijlvinder kennissessie hier terug

Toolkit

De onderzoekresultaten zijn gebundeld in een toolkit met twee delen. Deel 1 bevat de belangrijkste onderzoeksresultaten, in deel 2 wordt aan de hand van een stappenplan laten zien hoe je de data concreet kunt toepassen.

Op de hoogte blijven?

Laat je mailadres hier achter en je ontvangt updates en aankondigingen van nieuwe sessies in je mailbox. Zien we je dan?